Responsabilitate Sociala

Iti poti arata sustinerea pentru un caz social de fiecare data cand faci o achizitie,fara nici un cost suplimentar din partea ta.Cand achizitionezi un produs de pe ManereDeMobila.ro,vei gasi preturi corecte la produse de calitate,cu bonusul  ca noi vom dona un procent de pana la 2% din pretul de vanzare catre asociatia pentru ajutorarea copiilor cu autism Micul Ingeras-Buzau.Dovada platii va fi afisata in fiecare luna pe blogul nostru.

ASOCIATIA MICUL INGERAS

Asociatia “Micul Ingeras” a luat nastere din dorinta de a ajuta copiii speciali din orasul Buzau, de a le oferi o sansa spre normalizare si evitarea stigmatizarii lor de catre societatea care nu cunoaste inca nevoile lor.

Asociatia are ca obiectiv sprijinirea copiilor cu Sindromul Autism, Sindromul Down, copiii hiperchinetici, copii care prezinta agresivitate sau diferite forme de intarziere mentala sau de limbaj.

   Banii redirectionati catre Asociatia „Micul Ingeras” vin in sprijinul desfasurarii unor sedinte de terapie ABA (Applied Behaviour Analysis), adica in traducere Analiza Comportamentala Aplicata.Cu ajutorul terapiei pot recunoaste lumea inconjuratoare astfel: sunt invatati sa recunoasca obiecte, incepand cu cele uzuale si continuand cu toate obiectele cu care pot intra in contact la un moment dat. Sunt invatati sa numeasca aceste obiecte( in cazul copiiilor care pot verbaliza), sa numeasca persoanele si actiunile din jurul lor.

Toate activitatile desfasurate in cadrul Asociatiei „Micul Ingeras” urmaresc interesul superior al copilului aflat in dificultate. Se urmareste sprijinirea copilului cu nevoi speciale si a familiei sale in vederea obtinerii unor progrese care sa-i asigure o viata cat mai aproape de normalitate. De asemenea un alt obiectiv ala Asociatiei Micul Ingeras este acela de integrare a acestor copii speciali in cadrul institiilor de invatamant destinate copiilor in normalitate si de aici integrarea lor in societate.