Intrebari Frecvente

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul ‘Adauga in cos’. Ca sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos, apasati butonul ‘Cos’. Pentru a finaliza cumparaturile apasati butonul ‘Finalizare comanda’.

Da, ‘maneredemobila.ro’ onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.

In cazul in care comanda este finalizata, modificarea datelor de facturare presupune stornarea facturii initiale si emiterea unei noi facturi. Refacturarea se poate face doar in aceasi luna contabila cu prima factura emisa.. Pentru a solicita o refacturare, trimite email la adresa ‘office@maneredemobila.ro’ sau ‘polikorp@gmail.com’ atat cu datele comenzii ce trebuie refacuta, cat si cu noile date de facturare.

In acest caz va sugeram sa folositi formularul de contact,unde trebuie sa ne descrieti ce anume va intereseaza, sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0768 592 209.

Banii se vor returna in termen de maxim 10 zile de la primirea produsului de catre maneredemobila.ro, in contul indicat la completarea formularului de retur. Daca plata a fost efectuata cu card bancar online, restituirea se va efectua in contul respectiv.

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact,sau la numarul de telefon: 0768592209.

Procentul donat va fi suportat de noi.Practicam un adaos comercial de asa natura incat pretul de vanzare sa fie la fel sau chiar mai mic decat alte produse asemanatoare,dar cu bonusul ca donam un procent catre o Asociatie Non-profit prezentata la sectiunea ‘Cazuri Sociale’.

‘ManereDeMobila.ro’ va dona pana la 2% din valoarea produsului achizitionat,in functie de adaosul practicat. ‘ManereDeMobila.ro’ comercializeaza o gama larga de produse,iar la unele din acestea adaosul nostru poate fi si de 2%.Pretul produsului din care va fi facuta donatia este suma platita pentru un articol/sau mai multe din care scadem TVA-ul si costurile de livrare.