Categorii

Cum sa masori corect manerele pentru mobila ta

Masurarea corecta a dimensiunii manerului pentru mobile dvs. poate fi dificila daca nu sunteti sigur de unde sa masurati. Daca sunteti nou in ceea ce priveste instalarea manerelor sau butonilor pentru mobila speram ca acest articol sa va fie de ajutor.

Suprafata interioara este distant dintre cele doua gauri de montare pe un sertar. Aceasta distant este masurata de la central unei gauri pana la central celeilalte gauri. Masurarea atenta este importanta!

Daca inlocuiti manerul existent, masurati suprafata interioara si apoi alegeti manerul de inlocuire care se potriveste suprafetei masurate.

 Pe langa msaurarea suprafeteoi interioara mai trebuie sa aveti in vedere masurarea  dimensiunii pe orizontala (latimea) si masurarea dimensiunii pe verticala (inaltimea).

Fiecare maner sau buton pentru mobila din gama noastra de produse vine insotit de poza si dimensiunile acestuia, asa va este mult mai usor sa alegeti modelul potrivit.

            Instalarea manerelor sau butonilor pentru mobila

Atunci cand instalati manerele sau butonii pentru mobila va sunt la indemana doua optiuni: montarea surubului in mod traditional cu surubelnita sau montarea acestuia cu bormasina. Alegerea modalitatii de montare este o chestiune de preferinta.

Atunci cand montarea se realizeaza  cu bormasina  veti avea nevoie de un surub si un diblu potrivit, in schimb, atunci cand montarea se realizeaza cu manual este necesar doar surubul care necesita o lungime potrivita.

Montare automata

Montare manuala

About the Author

office@maneredemobila.ro

Related Post

Submit a Review

Display Name

Email

Title

Message