Cine Suntem?

Transparenta, stabilitate si solutiile perfecte

-MOSKO-

Bine ai venit la ManereDeMobila.ro. Noi suntem MOSKO, o echipa tanara si pasionata.

ManereDeMobila.ro este un magazin online de manere si butoni pentru mobilier. Noi vrem sa venim in ajutorul clientilor nostri cu produse de calitate la preturi corecte. Principalul nostru scop este sa castigam increderea la cat mai multi romani, sa gasiti in noi un partener de baza si sa facem parte din proiectele dumneavoastra viitoare,oricat de mici ar fi. Daca sunt importante pentru voi, atunci sunt importante si pentru noi.

Noi, MOSKO ne ghidam dupa urmatoarul moto:

Preferam sa pierdem bani,decat incredere !

  • CALITATE

Produsele si serviciile noastre vor fi cele mai bune in raport cu banii platiti.Niciodata nu vom comercializa si un produs de slaba calitate punandu-i un pret mai mare si promovandu-l ca un produs de buna calitate.

  • TRANSPARENTA

Noi alegem intotdeauna increderea si integritatea in schimbul profitului rapid.Acesta este primul lucru pe care angajatii nostri il invata cand sunt primiti in echipa.Clientul nostru va fi consiliat in vederea achizitionarii celui mai bun produs in raport cu pretul platit.Va asiguram ca pentru ceea ce veti cumpara,veti plati pretul corect.

  • FLEXIBILITATE

Una din principalele noastre griji este sa nu fim rigizi in relatia cu dumneavoastra.Nu suntem perfecti,dar in ciuda defectelor noastre incercam sa va intelegem pe voi si nevoile voastre.Fiecare dintre voi este unic,iar ideile voastre sunt unice.De aceea vrem intai sa va intelegem ideea ca sa va putem indruma spre produsul potrivit.

  • EDUCATIE

Consideram ca cea mai importanta investitie pe care o poate face un om in viata este in educatia sa si a celor din jur.De aceea o parte din banii donati vor fi folositi pentru facilitarea accesului la educatie a celor mai putin norocosi.